« All Hendelser

Grunnkurs i sjamanisme i valdres

juni 19 @ 16:00 - juni 21 @ 17:00

Sjamanistisk grunnkurs i Vang i Valdres
I forkant av den store sommersamlingen har mange ønsket seg grunnkurs. Så for de som vil ha en hel uke i sjamanistisk ånd har vi laget dette tilbudet. Kursleder er Knut Fuglesteg og stedet blir vakre Øylo gjestgiveri.

Formålet med kurset er å sikre deltagerne en grunnleggende innføring i og forståelse for de sjamanistiske prinsipper og de tradisjoner som SF er tuftet på. Kurset passer for deg som ønsker å sette deg inn i sjamanisme og skape et grunnlag for videre utvikling.

Mange ønsker også å ha seremonier og trommesirkler i regi av Sjamanistisk Forbund. Dette krever at seremonileder har den grunnleggende kunnskapen om sjamanismen og om hvordan forberede og gjennomføre seremonier.
Derfor har SF satt sammen dette kurset, som tar sikte på å gi en kort, men grundig innføring i temaet.
(Det vil også komme et eget seremonilederkurs, som bygger videre på dette kurset.)

Hva vil du lære om:

-hva er sjamanisme

-verdenene

-retningene

-hjelpere

-kraftdyr

-Åpne det hellige rom

– Grunnleggende seremoniarbeid

-Hva må du ta med deg:-

-Tromme, rasle om du har
-Tegneark, A4 eller A3
-Fargeblyanter eller fettstifter
-Noe å sitte på, teppe, skjerf til å ha over øynene
-Liggeunderlag og sovepose.

Pris pr. pers, medlemmer: 1500,-
Pris pr. pers. for ikke-medlemmer: 2000,-

Påmelding til mail sjamanforbundet@gmail.com
Det er begrenset med plasser.
.

Bindende påmelding ved betalt depositum til Cultura Bank, kontonummer 1254.05.78050
innen 1. juni 2018.

Start: