Kommentarer

Spindelvev — 3 kommentarer

    • Les deg opp på emnet, det er essensielt at du forstår dynamikken i dette. Men først og fremst vil jeg anbefale deg å oppsøke profesjonell hjelp. Du trenger noen som kan forstå det du går igjennom. Gode tanker til deg 🙂

  1. Dette er virkelig et kjent fenomen.I gjennom mange år har jeg skjønt at noe har vært veldig galt i relasjon til flere i familien.I 2017 måtte jeg bare innse mine mistanker. Har etter dette studert dynamikken i en dysfunksjonell familie, vært på kurs, foredrag, seminarer, les t diverse bøker, sett youtubevideoer om temaet, og utdanner meg videre på dette. Vår kunnskap blir vår makt. Det har vært veldig vanskelig å innse og skjønne at nære familiemedlemmer kan være, våre verste fiender. Dys-soaiale mennesker skaper mye uhygge rundt seg. De trakasserer, stalker, truer, driver svertekampanjer, produserer løgnhistorier, bedrar, har ingen enpati, anger og skam. De projiserer og gaslighter, Medvahengihet blir en trist ting for mange. Snakker ut fra egen erfaring. Anbefaler Anita Sweeneys bøker «Null kontakt og motmakt», og «Sannheten seirer-når maskene faller» Gode bøker jeg selv har hatt god hjelp av. Hun har mage videoer (frilanserkanalen) som gir et veldig godt innblikk i galskapen. Anbefaler dette til alle jeg skjønner trenger det. Også kjøpt engelske bøker. Lytter mye til Ross Rosenberg, Meredith Miller, Dr George Simon, Jerry Davis, og mange andre, på youtube. Veldig gode og informative videoer. Denne typen mennesker skaper så mye elendighet rundt seg, og gjør mange av oss utrygge, og full av anst. Jeg tar nå tilbake livet mitt, og har satt klare grenser for disse giftige menneskene. Dynamikken i en dysfunksjonell familie er trist. Søk på 1 tegn på at du er oppvokst i en dysfunksjonell familie med narsissistiske foreldre. Søk på syndebukkene av Anita Sweeney på youtube. Viktig å forstå hvordan psykopater og narsissister opptrer, og hva de gjør mot oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *